Senteret sitt bannerbilde

Hvordan bestille time?

Det er mange som ønsker å nå oss og det kan ta litt tid å komme igjennom. Om du vil gjøre det enkelt og spare tid kan du benytte vårt køfrie SMS system . Start tekstmeldingen med kodeord NØSTE, ditt navn, fødselsdato og hva det gjelder. Send meldingen til 2097. En slik melding kan se slik ut: NØSTE Ola Hansen 0405190 ønsker time gjerne i neste uke. Tjenesten koster kr. 6.- pr. mottatt melding. Du kan sende meldingen når som helst på døgnet. Kostand ved SMS utveksling dekkes ikke av legekontoret, men av pasienten selv.

Hvordan avbestille time?

Du kan enten ringe oss, eller sende en SMS om avbestilling/endring av time. Dette må skje 1 virkedag før konsultasjonen skal finne sted, ellers blir timen belastet i sin helhet.

Forespørsler

Vi oppfordrer til å bruke SMS for korte beskjeder og forespørsler

OBS! IKKE øyeblikkelig hjelp henvendelser på SMS. Slike henvendelser må tas pr tlf eller ved fremmøte

Hvordan bestille resepter på faste medisiner?

Ring oss på tlf 32242240 eller bruk vårt køfrie SMS system. Du kan også bestille resepter i resepsjonen.

Resepten er klar til henting etter kl 13 neste dag hvis ikke annen avtale er gjort.

Attester og korttidssykemeldinger

Bestill time hos din fastlege.

Helsekontroller

Bestill time hos din fastlege.

Vaksinering

Influensavaksine har vi liggende på kontoret. Du trenger ikke time for å få denne. Kom innom i laboratoriets åpningstid og vi vil hjelpe deg.

For andre vaksiner trenger du en resept, det er da viktig at du vet hvilke vaksiner du trenger. I noen tilfeller er det greit å bestille en legetime for å få en vurdering. Vi er selvsagt behjelpelige med å sette vaksiner etter du har hentet disse på apoteket. Under fanen vaksine/utenlandsreise finner du mye informasjon om hvilke vaksiner som er anbefalt.

Husk at du må vente i 20 min etter vaksinering!