Close

Ansatte

Ewa Spasowska

Fastlege
Spesialist i Allmennmedisin

Ewa Spasowska har jobbet som fastlege på Nøste Legekontor siden 2007. Ewa studerte medisin ved Jagiellonian University i Krakow, Polen, etter det har hun fullført turnustjeneste og spesialisert seg i allmennmedisin i Norge. Hun er en erfaren og allsidig allmennlege som stadig holder seg oppdatert på det nyeste innen fagfeltet

Charlotte Skogvold-Knutsen

Fastlege
Spesialist i Allmennmedisin

Elena Kamycheva

Fastlege
Spesialist i allmennmedisin, indremedisin, fordøyelsessykdommer og geriatri

Elena Kamycheva har studert medisin ved Archangelsk State Medical University og har hatt norsk autorisasjon siden 2005. Fullførte spesialistutdanning i indremedisin, fordøyelsessykdommer og geriatri ved Universitetssykehuset i Nord-Norge, Tromsø, i 2011-2014. Har jobbet som overlege både på UNN og på Bærum sykehus. Har medisinsk doktorgrad på feltet D-vitamin, overvekt/fedme og hjerte- og karsykdommer.

Zahra Islam

Fastlege
Under spesialisering i allmennmedisin

Erfaring innen allmennpraksis, akuttmedisin og psykiatri.

Ekaterina Lobanova

Vikarlege

Dr. Lobanova har studert i Riga, Latvia. Hun har jobbet i Norge som lege siden 2018, er en erfaren allmennpraktiker med 4 års erfaring som fastlege og hun har også jobbet siste år som lege i spesialisering i psykiatri ved Asker DPS. Hun snakker selvsagt flytende norsk, engelsk, russisk og latvisk.